Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.

Įdaryti rauginti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Pupos su čiobreliais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Balandėliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Midijos su špinatais
-
Karštos grilio salotos
-
Pomidorai tešloje
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Brokolių blyneliai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Kopūstų apkepas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
Įdaryti rauginti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...