Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.

Įdaryti rauginti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Blynai iš patisonų
-
Kukurūzų maltiniai
-
Keptos gelteklės
-
Cukinijų apkepas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Grilyje keptos daržovės
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Apkepas „La Graikija“
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
"Balandėlis"
Įdaryti rauginti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...