Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.
Įdaryti rauginti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Romos pjausnys iš sūrio
- Skaniausi kibinai
- Cukinija su varškės įdaru
- Įdarytas baklažanas
- Keptos bulvės su sūriu
- Pomidorai tešloje
- Ryžių kepsneliai
- Apkepas „La Graikija“
- Įdaryti pomidorai
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Falafeliai
- Midijos su špinatais
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Faršu įdaryti pomidorai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Kiaušinienė paprikoje
- Mėsos apkepas
- Kepti patisonai
Įdaryti rauginti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...