6 vienetai | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lauko čili sriuba
- Įdaryti porai
- Kopūstienė su grybais
- Moliūgai vakarienei
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Karštos grilio salotos
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Keptos paprikos
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Įdarytos cukinijos
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Romos pjausnys iš sūrio
- Burokėlių kotletai
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Aštrus moliūgų troškinys
- Brokolių blyneliai
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištienos apkepas su cukinija
- Falafeliai
Įdaryti rauginti agurkai
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.