Ryžių rizotas
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė ryžiai
2 vienetai morkos
150 gramų šparaginės pupelės (šaldytos)
150 gramų brokoliai (šaldyti)
100 gramų žirneliai (šaldyti)
2 vienetai pomidorai
2 vienetai svogūnai
80 gramų sauso balto vyno
1 skiltelė česnakas
3 valgomieji šaukštai aliejaus (alyvuogių)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
2.
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
3.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių rizotas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).

  2. Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.

  3. Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (1)


  • o risotto 2015-03-24 16:03

    gali but ne is ryziu????? :)


Daugiau receptų