600 gramų | makaronai vamzdeliai |
8 vienetai | sardelių (apytikriai) |
150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 mililitrų | pienas |
10 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Varškės apkepas su ryžiais
- Jautiena kiniškai
- Makaronų apkepas
- Lazanija su jautiena
- Įdaryti makaronai
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Saidos filė su ryžiais
- Įdaryti makaronai
- Skryliai su šoninės padažu
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Makaronai su vištiena
- Nuostabioji paelija
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Paprastoji lazanija
- Lazanija su vištiena
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
Makaronai su sardelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai vamzdeliai,
600 gramų -
Sardelės, apytikriai,
8 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuoto,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
50 mililitrų -
Aliejus,
10 mililitrų - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Komentarai