
Makaronai su sardelėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | makaronai vamzdeliai |
8 vienetai | sardelių (apytikriai) |
150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 mililitrų | pienas |
10 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
3.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
4.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Makaronai su lašiša
-
Jūreiviški makaronai
-
Įdaryti makaronai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Vaikiški pietūs
-
Spaghetti
-
Plovas
-
Plovas su brokoliais
-
Citrininiai ryžiai
-
Lazanija su vištiena
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Pasta Marino
-
Makaronai su daržovėmis
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
Makaronai su sardelėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai vamzdeliai,
600 gramų -
Sardelės, apytikriai,
8 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuoto,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
50 mililitrų -
Aliejus,
10 mililitrų - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Andrėja
Gaminimo eiga:
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai