
Makaronai su sardelėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | makaronai vamzdeliai |
8 vienetai | sardelių (apytikriai) |
150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 mililitrų | pienas |
10 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
3.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
4.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronai su moliūgu
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Plovas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Pasta su grill baklažanais
-
Makaronai su vištiena
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Lazanija su lašiša
-
Ryžių apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Citrininiai ryžiai
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Ryžių rizotas
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Makaronai su lašiša
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
Makaronai su sardelėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai vamzdeliai,
600 gramų -
Sardelės, apytikriai,
8 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuoto,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
50 mililitrų -
Aliejus,
10 mililitrų - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Andrėja
Gaminimo eiga:
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai