Gardūs kiaulienos suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaulienos sprandinė (gabaliukais) |
| 30 gramų | aitriosios paprikos (ryžių paplotėliai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
| 150 gramų | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminės dešrelės
-
Guliašiukas
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mėsos apkepėlė
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Jautienos maltinukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Cukinijų laiveliai
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Grill dešrelės
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Daniškas plovas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kotletukai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
Gardūs kiaulienos suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė, gabaliukais,
4 vienetai -
Aitrioji paprika, ryžių paplotėliai,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
150 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną gerai išmušame ir apibarstome prieskoniais bei druska. Ryžių paplotėlius sutriname. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko viršaus dedame sluoksnį smulkintų čili ryžių paplotėlių ir susukame. Gautus suktinukus pamerkiame į kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip darome porą kartų, kad susidarytų storesnė plutelė. Suktinukus kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
