Baltarusiški bulviniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 15 vienetų | bulvių |
| 175 mililitrai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių vėdarai
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių vyniotinis
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Vyžos iš bulvių
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Keptos bulvės su grybais
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulvių ir kamambero apkepas
Baltarusiški bulviniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
15 vienetų -
Kvietiniai miltai,
175 mililitrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
staras
2011-09-12 10:38
neaišku dėl nupylimo vandens ,pagal miltų kieki čia reikėtu išspausti per marlę.... ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
