Bulvių vėdarai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 kilogramai | bulvių |
| 200 gramų | lašinukai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | žarnos vėdarams |
| 2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
2.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
3.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
4.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
5.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulvių armonikos
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvių apkepas
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvinukai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvių casserole
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Velykinis paršiukas
-
Mėsos apkepas
Bulvių vėdarai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Lašinukai ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Žarnos vėdarams,
2 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
