
Bulvių vėdarai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | bulvių |
200 gramų | lašinukai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | žarnos vėdarams |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
2.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
3.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
4.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
5.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Baltarusiški bulviniai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulvių pica
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Velykinis paršiukas
-
Bulvių armonikos
-
Studentiškos bulvės
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Sūrio kroketai
-
Bulvinukai
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvių vyniotinis
-
Pyragas su bulvėmis
-
Apkepas „La Graikija“
Bulvių vėdarai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Lašinukai ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Žarnos vėdarams,
2 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...