
Vėdarai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | vanduo |
2 kilogramai | bulvių |
1 kilogramas | žarnos vėdarams |
600 mililitrų | pienas |
2 galvos | svogūnai |
5 skiltelės | česnakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
5 vienetai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
2.
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
3.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
4.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvės su sūriu
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių salotos
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Čanachai su čiobreliais
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių kroketai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Žemaičių blynai
-
Keptos armonikos
Vėdarai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
2 kilogramai -
Žarnos vėdarams,
1 kilogramas -
Pienas,
600 mililitrų -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
5 skiltelės -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
5 vienetai
Rima
Gaminimo eiga:
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Kaimietė
2019-01-22 16:45
Žarnos vėdarams-1 kg.Atleiskit,čia bepročio receptas 4 asmenims.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...