
Vėdarai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | vanduo |
2 kilogramai | bulvių |
1 kilogramas | žarnos vėdarams |
600 mililitrų | pienas |
2 galvos | svogūnai |
5 skiltelės | česnakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
5 vienetai | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
2.
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
3.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
4.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos bulvės
-
Vyžos iš bulvių
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių kepsnys
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvių suflė
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulviškienė
-
Sūrio kroketai
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Sklindžiai su spirgais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulvės su sūriu
-
Kava su brendžiu ir muskatu
Vėdarai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
2 kilogramai -
Žarnos vėdarams,
1 kilogramas -
Pienas,
600 mililitrų -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
5 skiltelės -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
5 vienetai
Rima
Gaminimo eiga:
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Kaimietė
2019-01-22 16:45
Žarnos vėdarams-1 kg.Atleiskit,čia bepročio receptas 4 asmenims.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...