Vėdarai
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Daugiau nei 1 val
    
        
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 2 litrai | vanduo | 
| 2 kilogramai | bulvių | 
| 1 kilogramas | žarnos vėdarams | 
| 600 mililitrų | pienas | 
| 2 galvos | svogūnai | 
| 5 skiltelės | česnakas | 
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska | 
| 5 vienetai | pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
                    
                    1.
                                                                Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
                            2.
                                                                Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
                            3.
                                                                Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
                            4.
                                                                Valgom su grietine ir spirgiukais.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių kotletai su porais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai zrazai su jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Linksmoji bulvių košė
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių casserole
             - 
                
                                        
                                    
                Orkaitėje keptos bulvės
             - 
                
                                        
                                    
                Įdarytos bulvės
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai su lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių košė su vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Faršu įdarytos bulvės
             - 
                
                                        
                                    
                Šviežios bulvės su grietinės padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Blynai su razinom ir migdolais
             - 
                
                                        
                                    
                Baltarusiški bulviniai
             - 
                
                                        
                                    
                Pievagrybiai ant žarijų
             - 
                
                                        
                                    
                Pyragas su bulvėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Žemaičių blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių ir cukinijų pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos ir bulvių čenachai
             - 
                
                                        
                                    
                Virtos bulvės su sviestu
             - 
                
                                        
                                    
                Skanu ir greita
             
Vėdarai
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 4
 
- 
                                                            
                                                            Vanduo, 
2 litrai  - 
                                                            
                                                            Bulvės, 
2 kilogramai  - 
                                                            
                                                            Žarnos vėdarams, 
1 kilogramas  - 
                                                            
                                                            Pienas, 
600 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 galvos  - 
                                                            
                                                            Česnakas, 
5 skiltelės  - 
                                                            
                                                            Druska, 
2 arbatiniai šaukšteliai  - 
                                                            
                                                            Pipirai, 
5 vienetai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                                                    
                                                        
                                                                    Rima
                                                            
                        
                        
                                            
                                    
                                    
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
Valgom su grietine ir spirgiukais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
- 
        Kaimietė
        2019-01-22 16:45
    
        Žarnos vėdarams-1 kg.Atleiskit,čia bepročio receptas 4 asmenims.
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        