5 vienetai | bulvių (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
Įdarui: išvirti grybai smulkiai sukapojami, pakepinami svieste ir sumaišomi su pakepintu svogūnu, įbėrus pipirų, druskos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Skanu ir greita
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Faršu įdarytos bulvės
- Keptos armonikos
- Bulvių kroketai
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulvės įdarytos faršu
- Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
- Mėsos apkepas
- Viktorijos bulvių apkepas
- Bulvių kotletai
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Bulvių plokštainis su grybais
- Sūrio kroketai
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulvių vyniotinis
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Bulvių pyragėliai su grybais
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Grybai,
200 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirtos, nusunktos bulvės sugrūdamos, į jas įberiama miltų, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svogūno ir gerai išmaišoma. Iš paruoštos tešlos padaromi vienodi paplotėliai, ant jų dedama po pusę šaukšto įdaro, kraštai užlenkiami, užspaudžiami ir padaromi pusmėnulių formos. Pyragėliai pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami svieste.
Įdarui: išvirti grybai smulkiai sukapojami, pakepinami svieste ir sumaišomi su pakepintu svogūnu, įbėrus pipirų, druskos.
Komentarai (11)
-
Kate
2016-12-15 17:20
Krakmoloa
-
loreta
2016-05-17 14:51
O ka su gretine daryt?
-
Deima
2015-09-12 22:07
Gavosi neblogai.. tik ištižo :( ka reikia įdėti, kad netištų ?
-
vika
2010-05-04 09:03
tai kur ta grietine det???
-
viktorija
2009-10-06 12:43
BANDZIAU DARYTI TIK ,KAZKO DAR BUTU GALIMA INDETI I IDARA :-)
-
Ellie
2009-01-15 17:04
gavosi ne pyragaiciai,o zemaiciu blynai su grybu idaru,bet labai skanu.verta pabandyt.aciu :super: :super: