šiek tiek | vanduo (padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
300 gramų | pievagrybiai (padažui) |
1 vienetas | agurkų (padažui) |
1 vienetas | pomidorai (padažui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas (padažui) |
5 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė (padažui) |
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | kiaulienos faršas |
200 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 litro | aliejaus |
Padažui: viską susmulkiname. Majonezą sumaišome su vandeniu. Išverdame smulkintus mažais gabalėliais pievagrybius su grietine ir šlakeliu sviesto. Tada nustojus virti įdėti agurką su pomidorų, tik jau nuimti nuo viryklės, nes jie kartu išvirs.
Ir padažas paruoštas. Pasirinkti sau tinkamą druskos kiekį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Egzotiškos Tortilijos
- Įdaryti burokėliai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Keptos krevetės mangų padaže
- Ypatingieji kiaušinukai
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Traškučiai iš bulvių košės
- Roterdamo riekelės
- Silkė burokėlių patale
- Kiaušininė užkandėlė
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Grilintas camembertas
- Naminiai kebabai su vištiena
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Suši su lašiša
- Karališki pusryčiai
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Bulvių kamuoliukai
- Vanduo, padažui
- Druska, padažui
-
Pievagrybiai, padažui,
300 gramų -
Agurkai, padažui,
1 vienetas -
Pomidorai, padažui,
1 vienetas -
Sviestas, padažui,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Majonezas, padažui,
5 valgomieji šaukštai -
Grietinė, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
200 gramų -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutarkuojame bulves. Tada iš jų išspaudžiame visas sultis, pasilieka tik sausi tarkiai. Į tarkius dedame kiaulienos faršą (ruoškite taip kaip ruošiate kotletus, pagal savo receptą) iš jų padarome mažus kamuoliukus kartu sudėjus. Beje faršas dedamas kaip į cepelinus į vidų. Tuomet viską išvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejaus puode apie 7 minutes.
Padažui: viską susmulkiname. Majonezą sumaišome su vandeniu. Išverdame smulkintus mažais gabalėliais pievagrybius su grietine ir šlakeliu sviesto. Tada nustojus virti įdėti agurką su pomidorų, tik jau nuimti nuo viryklės, nes jie kartu išvirs.
Ir padažas paruoštas. Pasirinkti sau tinkamą druskos kiekį.