300 gramų | mėsa (karšto rūkymo) |
3 vienetai | pomidorai (nedideli) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
10 vienetų | batonas (riekelės) |
šiek tiek | majonezas |
NEREALŪS sumuštiniai ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Mėsainis su vištiena
- Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
- Sumuštiniai su sūriu
- Kepti sumuštiniai su sūriu
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Simo Jasaičio mėsainis
- Keptas batonas su kiaušiniais
- Saldūs sumuštinukai prie arbatos
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Šefo Luko mėsainis
- Picos - ricos
- Kepti sumuštiniai su obuoliais
- Karšti sumuštiniai
- Sumuštiniai su sūriu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Burgeris
- Naminis burgeris su maltiniu
- Traškūs pusryčių skrebučiai
VILIUKO sumuštiniai
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, karšto rūkymo,
300 gramų -
Pomidorai, nedideli,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Batonas, riekelės,
10 vienetų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą geriausiai rinktis baltą, karšto rūkymo, o skaniausia - su kalakutienos file. Supjaustom ją kubeliais. Pomidorus ir sūrį - taip pat. Viską sumaišom su majonezu. Kuo daugiau majonezo - tuo minkštesni ir šlapesni sumuštiniai. Išdėliojam skardą batono riekelėmis, aptepam jas dar trupučiu majonezo ir uždedam masę. Kepam, kol apskrus (~200 laipsnių temp.).
NEREALŪS sumuštiniai ;)
Komentarai (13)
-
Saras
2015-02-16 17:45
as dar dedu truputi pomidoru padazo, truputi ciliuko ir dedu saulej dziovintus pamidoriukus, taipogi viska tarkuoju per burokine ir kepu ant to betono sumustiniams. MMM...
-
Asta
2014-10-28 11:57
As vietoje mesos imu slapia desra. Pomidorus smulkiai supjaustau, supjaustau smulkiai ir svoguno galva, o desra ir suri sutarkuoju burokine tarka. Tadaviska sumaisau su majonezu ir tepu ant batono riekeliu.
-
Eva
2014-06-27 11:03
Aš vietoj majonezo kiaušinį dedu. Plius priedai galimi: pomidorai, paprika, svogūnas, česnakas, ir t.t. pagal skonį
-
vaida
2014-06-27 10:14
ka daryti, kad pastoveje sie sumustinukai neprarastu savo traskumo? pabuve jie tampa kaip guminiai, dingsta batono traskumas?
-
Alina
2014-06-17 11:03
Superiniai gavosi !! :) Labai ačiū už pusryčių receptą. :)
-
isbandziusi
2014-04-30 19:56
Pabandžiau šį paprastą receptuką, tikrai skanu ir visus produktus, net neplanuojant gaminti šių sumuštinukų, radau šaldytuve. Tik kaip kažkas dar rašė, pridėjau svogunų. Patiko visai mano šeimai. :)
-
tik
2013-11-08 11:22
kad majonezas rašo nesveika,nwsveika,bet skanu
-
612
2013-04-09 17:52
%-) jums reik galvos operacija padaryt :-D
-
skanu kokteilis
2013-03-16 13:48
reikes:
pieno
uogu
jogurto
avieciu skistimo
vandens- puse stiklines
pie. uo. jog. avie. pilkite kiek norit. visus ingrijantus supilkite i plaktuva ir suplakit.
skanaus ;-)
-
rimantas
2013-03-12 22:14
geras sumustinis,bet dar pridejau svoguno,tai dar skaniau...