
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | kiaulienos šoninė |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIAUS, Provansalis ) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
6 vienetai | svogūnų laiškai |
10 arbatinių šaukštelių | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodi) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.
2.
Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
3.
Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.
4.
Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.
5.
Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.
6.
Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pyragėliai su kmynais
-
Maltinukai drebučiuose
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Krevetės šoninės patale
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Šventinis kelmas
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Kepti kiaušiniai
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Silkutė su cinamonu
-
Įdaryti kiaušiniai
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Majonezas, VILNIAUS, Provansalis ,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
6 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
10 arbatinių šaukštelių -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pipirai, juodi,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.
Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.
Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.
Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.
Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Kriste
2015-04-03 13:43
man bekonas visada patiko :) o dar su kiaušiniu tai išvis pasaka :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...