Fokačija su pagardais
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas aitriosios paprikos
1 sauja vyšninių pomidorų
1 sauja pievagrybiai
1 sauja saulėje džiovinti pomidorai
1 žiupsnelis rozmarinas
šiek tiek alyvuogių
šiek tiek itališkų prieskonių
šiek tiek druska
šiek tiek alyvuogių aliejaus
Tešlai:
500 gramų miltai
15 gramų sausų mielių
1 valgomasis šaukštas krakmolas
šiek tiek kepimo milteliai
šiek tiek vanduo
Patiekiant:
2 riekės kumpis
šiek tiek romaninių salotų
šiek tiek parmezano sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Gaminame tešlą: į dubenį suberkite miltus, mieles, krakmolą, kepimo miltelius. Viską išmaišykite ir išberkite ant švaraus paviršiaus.
2.
Pagardinkite druska, padarykite griovelį ir pilkite vandens.
3.
Minkykite tešlą.
4.
Tešlą dėkite į dubenį. Uždenkite rankluostėliu ir statykite į iki 40 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių, kad tešla pakiltų.
5.
Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite.
6.
Alyvuogių aliejumi ištepkite kepimo formą.
7.
Į formą dėkite tešlą, kraštus subadykite šakute.
8.
Pagardinkite druska, pomidorais, alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais, itališkais prieskoniais, rozmarinu.
9.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje kepsninėte 15 minučių.
10.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejaus.
11.
Supjaustykite pievagrybius, čili pipirą. Apkepinkite.
12.
Romėniškas salotas supjaustykite.
13.
Fokačiją supjaustykite.
14.
Tiekite su romėniškomis salotomis, apkepintais pievagrybiais, parmezanu, kumpiu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Fokačija su pagardais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Tešlai: Patiekiant:
Gaminimo eiga:
  1. Gaminame tešlą: į dubenį suberkite miltus, mieles, krakmolą, kepimo miltelius. Viską išmaišykite ir išberkite ant švaraus paviršiaus.

  2. Pagardinkite druska, padarykite griovelį ir pilkite vandens.

  3. Minkykite tešlą.

  4. Tešlą dėkite į dubenį. Uždenkite rankluostėliu ir statykite į iki 40 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių, kad tešla pakiltų.

  5. Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite.

  6. Alyvuogių aliejumi ištepkite kepimo formą.

  7. Į formą dėkite tešlą, kraštus subadykite šakute.

  8. Pagardinkite druska, pomidorais, alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais, itališkais prieskoniais, rozmarinu.

  9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje kepsninėte 15 minučių.

  10. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejaus.

  11. Supjaustykite pievagrybius, čili pipirą. Apkepinkite.

  12. Romėniškas salotas supjaustykite.

  13. Fokačiją supjaustykite.

  14. Tiekite su romėniškomis salotomis, apkepintais pievagrybiais, parmezanu, kumpiu.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai (2)


  • Rita 2016-07-20 10:39

    Labai skanu, puikus uzkandis


Daugiau receptų