Grietinę sumaišykite su majonezu ir prieskoniais.
Bulves nulupkite ir supjaustykite bent į 4 dalis.
Kiekvieną bulvių skiltelę pavoliokite majonezo ir grietinės padaže ir sudėkite į kepimo skardą.
Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Labai skanios bulvytės. :)

Keptos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 sauja | žalumynų |
0.5 kilogramo | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Keptos bulvės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Paprikų laiveliai
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Triušienos mėsos iešmeliai
Keptos bulvės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Bulvės,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinę sumaišykite su majonezu ir prieskoniais.
Bulves nulupkite ir supjaustykite bent į 4 dalis.
Kiekvieną bulvių skiltelę pavoliokite majonezo ir grietinės padaže ir sudėkite į kepimo skardą.
Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Labai skanios bulvytės. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
egle
2015-04-19 17:16
Laba. 1. Ar reikia bulves apvirti? 2. Ar reikia skarda kuo iskloti ar istepti? 3. Pas mane orkaite elektrine be ventiliatoriaus, ar temperatura ir kepimo laikas tas pats? Klausiu sito nes daznai tenka kepti ilgiau negu rekomenduojama... Aciu is anksto uz atsakyma.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...