200 gramų | sūris (fermentinis) |
4 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | aliejaus |
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių tortas
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Krevetės šoninės patale
- Bulvių košės kroketai
- Grybų užkandis
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Šaltiena
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Gardūs vištienos piršteliai
- Žirnių ankščių užkandis
- Roterdamo riekelės
- Omletas su krevetėmis
- Bulvės daniškai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Virtas vyniotinis
- Konservuotų pupelių užkandėlė
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
Sūrio rutuliukai
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių baltymus gerai suplakti.
Smulkiai sutarkuoti sūrį, sumaišyti su plaktais baltymais.
Suberti miltus į lėkštę.
Arbatiniu šaukšteliu imti truputį sūrio-kiaušinių masės, apvolioti ją miltuose, kad gautųsi rutuliukas ir greitai įmesti į verdantį aliejų.
Stebėti, kad pakliuvęs į aliejų rutuliukas nepriliptų prie dugno, o plaukiotų paviršiuje.
Po minutės rutuliuką apversti, kad apkeptų kitas jo šonas.
Rutuliukai aliejuje turėtų padidėti tris kartus.
Paruoštus rutuliukus išimti kiaurasamčiu, leisti aliejui nutekėti.
Komentarai (8)
-
Lionė
2019-04-02 11:31
Labai labai gers tik tas y kad neiperku fermentinio sūrio. Tai padariau su tuo mano mėgstamiausiu kaimisku suriu mat podzius turejo likuti nes karves ispjove. Anukelems ir podziui labai patiko. Labai ir man patiko. Krasiva
-
marija
2016-03-21 21:06
Jetau,isiskaitykit. Aiskiai parasyta,kad fermentinis
-
vale
2013-10-24 13:08
o koks suris turi buti fermentinis ar kaimiskas baltas
-
Alma
2012-09-18 12:05
o suris cia koks turi but , fermentinis?
-
m
2012-08-24 17:41
O įdomu prie ko juos geriausia valgyti? :-)
-
Deimanciukas
2012-04-16 14:25
labai skanu, lengvai paruosiama.LABAI NUOSTABU!!! :-)
-
deivis
2012-02-18 11:44
labai skanu ir lengva