Mini picos su majonezu
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui:
šiek tiek majonezas (VILNIUS)
šiek tiek pomidorų padažas ( (naudoju su pomidorų gabaliukais))
šiek tiek prieskoniai (SANTA MARIA picai)
šiek tiek pievagrybiai
šiek tiek dešra (Saliamis)
šiek tiek sūris (tarkuotas)
Tešlai:
3.5 stiklinės miltai
1.5 stiklinės vanduo (šiltas)
7 gramai mielės (sausos)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kiekvieną pagrindą aptepti pomidorų padažo ir majonezo mišiniu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 laipsnių ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol sūris gražiai išsilydys. Tinka ir šaltiems užkandžiams. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Mini picos su majonezu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Įdarui: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  2. Kiekvieną pagrindą aptepti pomidorų padažo ir majonezo mišiniu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 laipsnių ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol sūris gražiai išsilydys. Tinka ir šaltiems užkandžiams. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų