Tešlai: | ||
3.5 stiklinės | miltai | |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) | |
7 gramai | mielės (sausos) | |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
šiek tiek | pomidorų padažas ( (naudoju su pomidorų gabaliukais)) | |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA picai) | |
šiek tiek | pievagrybiai | |
šiek tiek | dešra (Saliamis) | |
šiek tiek | sūris (tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnai prie alaus
- Keksiukiniai pusryčiai
- Kepta duona su padažu
- Hamburgeris
- Paprastas burgeris
- Naminiai kebabai su vištiena
- Dideli Guliverio pirštai
- Aitri kepta šoninė
- Keptos krevetės mangų padaže
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Krevetės
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Žemaičių blynai su grybais
- Gardūs vištienos piršteliai
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Piršteliai su kmynais
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Duona su įdaru
- Įdarytos bandelės
Mini picos su majonezu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
3.5 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Majonezas, VILNIUS
- Pomidorų padažas, (naudoju su pomidorų gabaliukais)
- Prieskoniai, SANTA MARIA picai
- Pievagrybiai
- Dešra, Saliamis
- Sūris, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kiekvieną pagrindą aptepti pomidorų padažo ir majonezo mišiniu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 laipsnių ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol sūris gražiai išsilydys. Tinka ir šaltiems užkandžiams. Skanaus!