Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.

Pyragėliai su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištienos filė (virta) |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | pomidorai |
150 gramų | grybai (marinuoti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
15 vienetų | tešla (krepšeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Salotos „Antikvaras“
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Krepšeliai su grybais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Įdarytos bulvės
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Paprikų laiveliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Vaisių buketas
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė, virta,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Pomidorai,
200 gramų -
Grybai, marinuoti,
150 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios
-
Tešla, krepšeliai,
15 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...