Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.

Pyragėliai su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištienos filė (virta) |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | pomidorai |
150 gramų | grybai (marinuoti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
15 vienetų | tešla (krepšeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Vaisių buketas
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Krepšeliai su grybais
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Šventiniai krepšeliai
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Užkanda "Lelijos"
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė, virta,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Pomidorai,
200 gramų -
Grybai, marinuoti,
150 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios
-
Tešla, krepšeliai,
15 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...