Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.

Pyragėliai su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištienos filė (virta) |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | pomidorai |
150 gramų | grybai (marinuoti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
15 vienetų | tešla (krepšeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Įdaryti agurkai
-
Įdaryti pomidorai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Šventiniai krepšeliai
-
Įdaryti burokėliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė, virta,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Pomidorai,
200 gramų -
Grybai, marinuoti,
150 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios
-
Tešla, krepšeliai,
15 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...