Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | vištienos filė (virta) |
| 3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 200 gramų | pomidorai |
| 150 gramų | grybai (marinuoti) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| 15 vienetų | tešla (krepšeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Įdarytos bulvės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Paprikų laiveliai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Krepšeliai su grybais
-
Įdaryti pomidorai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Įdaryti agurkai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Salotos „Antikvaras“
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė, virta,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Pomidorai,
200 gramų -
Grybai, marinuoti,
150 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios
-
Tešla, krepšeliai,
15 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
