
500 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
150 gramų | fermentinio sūrio |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų valtelės
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Silkė su svogūniukais
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kiškienos paštetas
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Silkės ruletai
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Vištiena drebučiuose
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Velykų belaukiant
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vabaliukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkė su daržovėmis
Sūrio lazdelės

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šaldytos tešlos lakštus išpakuoti ir palikti 10 min. sušilti kambario temperatūroje. Paviršių, ant kurio bus dedami lakštai, šiek tiek pabarstyti miltais.
Sūrį sutarkuoti smulkia sūrio tarka. Sūrį ir visus prieskonius padalinti pusiau.
Ant vieno ištiesto tešlos lakšto barstyti pusę tarkuoto sūrio, pusę prieskonių, druskos. Kitą tešlos lakštą patepti vandeniu. Užkloti pirmąjį lakštą ir pakočioti, kad susispaustų. Taip iškočiotą tešlos paviršių labai lengvai, vos vos dar patepti vandenyje suvilgytu teptuku, o ant viršaus dar kartą pabarstyti tarkuotu sūriu bei prieskoniais.
Supjaustyti juostelėmis. Galima kelis kartus pasukti, galima palikti tiesias. Dėtį į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauti į 200 °C temp. orkaitę. Kepti 7-10 min.
Skanaus!