Rikota sūrį pertriname su šakute ir sumaišome su medumi ir čili.
Šia mase įdaro alyvuoges. Kad būtų lengviau galima pasinaudoti švirkštu.
Džiūvėsėlius sumaišome su smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu.
Išplakame kiaušinį.
Alyvuoges pamirkome kiaušinio plakinyje, tuomet pavoliojame džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje.
Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda, t.y. 1-2 minutes.
Išgriebtas alyvuoges sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Puikiai tinka prie vyno.
Skrudintos alyvuogės
INGREDIENTAI:
100 gramų | sūris (Ricotta) |
šiek tiek | aitriosios paprikos (malta) |
50 vienetų | alyvuogių (juodosios be kauliukų) |
2 saujos | džiūvėsėliai |
50 gramų | parmezano sūris |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 litro | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės ir grybų užkandis
- Vegetariškos picutės
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Silkė burokėlių patale
- Krabų mėsos „Rafaelo“
- Pievagrybių garnyras
- Užklota pica
- Lašišos sumuštinukai
- Pica
- Silkė su svogūniukais
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Įdaryti pievagrybiai
- Vištienos vyniotinis
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Pica, kepta keptuvėje
- Egzotiškos Tortilijos
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
Skrudintos alyvuogės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sūris, Ricotta,
100 gramų - Aitrioji paprika, malta
-
Alyvuogės, juodosios be kauliukų,
50 vienetų -
Džiūvėsėliai,
2 saujos -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rikota sūrį pertriname su šakute ir sumaišome su medumi ir čili.
Šia mase įdaro alyvuoges. Kad būtų lengviau galima pasinaudoti švirkštu.
Džiūvėsėlius sumaišome su smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu.
Išplakame kiaušinį.
Alyvuoges pamirkome kiaušinio plakinyje, tuomet pavoliojame džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje.
Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda, t.y. 1-2 minutes.
Išgriebtas alyvuoges sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Puikiai tinka prie vyno.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...