Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.
Gurmanų suktinukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 300 gramų | vištiena (file) |
| 3 valgomieji šaukštai | sojos |
| 1 pakelis | lavašas |
| 2 valgomieji šaukštai | miltai |
| 4 lapai | salotos |
| 1 vienetas | avokadų |
| 4 vienetai | pomidorų padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sauliaus kibinai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Aitri kepta šoninė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Bandelės iš batono
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Ispaniški sandvičiai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Švelnūs suktinukai
-
Pikantiškos sraigės
-
Paprastas burgeris
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Įdaryti artišokai
Gurmanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Sojos,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas,
1 pakelis -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
4 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
