Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.

Gurmanų suktinukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena (file) |
3 valgomieji šaukštai | sojos |
1 pakelis | lavašas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
4 lapai | salotos |
1 vienetas | avokadų |
4 vienetai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su špinatais
-
Cukinijos lazdeles
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Sulekta Speltos pica
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Čeburekai su grybais
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kibinai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Piršteliai su kmynais
-
Omletas
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Spurgos iš varškės
Gurmanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Sojos,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas,
1 pakelis -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
4 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...