Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.

Gurmanų suktinukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena (file) |
3 valgomieji šaukštai | sojos |
1 pakelis | lavašas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
4 lapai | salotos |
1 vienetas | avokadų |
4 vienetai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai skarelėse
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Omleto keksiukai
-
Šokoladinės braškės
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Suktukai su varške
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kibinai
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Meilės pica su Spelta
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Karštos bandelės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Trapūs,sultingi kibinai
Gurmanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Sojos,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas,
1 pakelis -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
4 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...