Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.

Gurmanų suktinukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena (file) |
3 valgomieji šaukštai | sojos |
1 pakelis | lavašas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
4 lapai | salotos |
1 vienetas | avokadų |
4 vienetai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandukai
-
Daržovių užkandėlė
-
Omleto keksiukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Šokoladinės braškės
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Duona su įdaru
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Suktukai su varške
-
Sauliaus kibinai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Pikantiškos sraigės
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Bulviniai traškučiai
-
Omletas
Gurmanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Sojos,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas,
1 pakelis -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
4 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...