Bulves išvirti, sugrūsti. Įdėti miltus, išplaktus kiaušinius, grietinę, muskatą, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišyti ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Patiekti su varške arba grietine.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virtų bulvių blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | muskatas (maltas) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 vienetai | bulvių (didelės) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynukai
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Skanu ir greita
-
Bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Keptos armonikos
-
Sūrio kroketai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Velykinis paršiukas
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių kotletai su porais
-
Virtos bulvės su sviestu
Virtų bulvių blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Muskatas, maltas
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bulvės, didelės,
4 vienetai - Baltieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, sugrūsti. Įdėti miltus, išplaktus kiaušinius, grietinę, muskatą, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišyti ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Patiekti su varške arba grietine.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
[email protected]
2014-01-31 21:38
:) geras
-
(anonimas)
2011-10-30 13:07
:super: %-) :super2:
-
egle
2011-06-15 20:29
Nebrangu ir skanu :super:
-
Ineta
2011-06-01 18:07
Čia kaip žemaitiški blynai tik be mėsos :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...