
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | bulvių |
500 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5 - 8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
2.
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.
4.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švediški bulviniai blynai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių vėdarai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Įdarytos bulvės
-
Troškinys čenachinėse
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Švilpikai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Sklindžiai su spirgais
-
Sūrio kroketai
-
Bulvių vyniotinis
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Apkeptos bulvės su sūriu
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Bulvės
-
Kiauliena,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5 - 8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...