
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | bulvių |
500 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5 - 8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
2.
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.
4.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulvių kukuliai
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulvių kepsnys
-
Greitas bulvių apkepas
-
Dešros tarta
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Žemaičių blynai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių vyniotinis
-
Bulvės su grietine ir sūriu
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Bulvės
-
Kiauliena,
500 gramų - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5 - 8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...