![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | bulvių |
500 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5 - 8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
2.
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.
4.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Skanu ir greita
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Įdarytos bulvės
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulvių casserole
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulvių vėdarai
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvinukai
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Bulvės
-
Kiauliena,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5 - 8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.
Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...