
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
400 gramų | pievagrybiai (švieži) | |
150 gramų | miltai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
2.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
3.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
4.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kotletai su porais
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių suflė
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvių patiekalas
-
Vėdarai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvių kroketai
-
Keptos armonikos
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Pikantiškos bulvės
-
Bulvių vėdarai
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai, švieži,
400 gramų -
Miltai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...