Falafeliai
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų avinžirnių
1 skiltelė česnakas
100 gramų poras (šaldyti)
2 lapai petražolės
3 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai maltas kuminas
100 gramų jogurtas ( be priedų)
1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelė
4 vienetai pomidorai
2 vienetai imbieras (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Falafeliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų