
Įdaryta cukinija
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | cukinija (jaunos) |
800 gramų | vištiena |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).
2.
Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais
3.
Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje.
4.
Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę.
5.
Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Šparaginės pupelės
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Lietuviški čenakai
-
Kukurūzų maltiniai
-
Blynai su moliūgais
-
Suflė su žirneliais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Įdaryta cukinija
-
Kepti salierai
Įdaryta cukinija
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukinija, jaunos,
4 vienetai -
Vištiena,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).
Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais
Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje.
Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę.
Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai