
Balandėliai įdaryti daržovėm
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 stiklinės | ryžiai |
200 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Milžinų bulvės“
-
Sibiro koldūnai
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Skanūs kukuliai su bulvėmis
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Japoniški baklažanai
-
Vištiena grybų padaže
-
Raganos kepsniukas
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Skanus varškės apkepas
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Guliašas su šafranu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kepti viščiukai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Kiaušinienė su pienu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Balandėliai įdaryti daržovėm
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
3 stiklinės -
Kukurūzai, konservuoti,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...