
Balandėliai įdaryti daržovėm
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 stiklinės | ryžiai |
200 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai ryžiai
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Kotletai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Žuvies paplotėliai
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Triušienos šašlykas
-
Antis su grybų įdaru
-
Kaukazo šašlykai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Balandėliai įdaryti daržovėm
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
3 stiklinės -
Kukurūzai, konservuoti,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...