
Balandėliai įdaryti daržovėm
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 stiklinės | ryžiai |
200 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Krevetės su feta sūriu
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Sojos troškinys su paprika
-
Skanus varškės apkepas
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Šutinta stirniena
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Jautienos kukuliai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Įdarytos dešrelės
-
Šparagai ant griliaus
Balandėliai įdaryti daržovėm
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
3 stiklinės -
Kukurūzai, konservuoti,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite. Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min troškinkite. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...