
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kopūstai (žiedinis, nedidelis) |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (mėgiami) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žiedinį kopūstą atskirti stambesniais žiedynais ir apvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Tuomet dar pasmulkinus sudėti į dubenėlius.
2.
Dubenyje išplakti kiaušinius, suberti tarkuotą sūrį, pagardinti prieskoniais, druska ir pipirais. Šią masę supilti į dubenėlius ant žiedinių kopūstų.
3.
Šauti 15-20 minutėms į 180°C temp. įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Įdaryti griežčiai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Kukurūzų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Lazanija su moliūgais
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Cukinijų blyneliai
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Kepti agurkai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Įdaryta cukinija
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, žiedinis, nedidelis,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Prieskoniai, mėgiami
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą atskirti stambesniais žiedynais ir apvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Tuomet dar pasmulkinus sudėti į dubenėlius.
Dubenyje išplakti kiaušinius, suberti tarkuotą sūrį, pagardinti prieskoniais, druska ir pipirais. Šią masę supilti į dubenėlius ant žiedinių kopūstų.
Šauti 15-20 minutėms į 180°C temp. įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...