Užkepėlės su žiediniu kopūstu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kopūstai (žiedinis, nedidelis) |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (mėgiami) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žiedinį kopūstą atskirti stambesniais žiedynais ir apvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Tuomet dar pasmulkinus sudėti į dubenėlius.
2.
Dubenyje išplakti kiaušinius, suberti tarkuotą sūrį, pagardinti prieskoniais, druska ir pipirais. Šią masę supilti į dubenėlius ant žiedinių kopūstų.
3.
Šauti 15-20 minutėms į 180°C temp. įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Kukurūzų apkepas
- Cukinija su varškės įdaru
- Kukurūzų maltiniai
- Šparaginės pupelės
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Paprikų laiveliai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Morkos su pievagrybiais
- Įdaryti griežčiai
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Keptų daržovių gaminimas
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Agurkų pjausniai
- Įdarytas baklažanas
- Slovakiški baklažanai
- Daržovės su mėsa ir sūriu
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, žiedinis, nedidelis,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Prieskoniai, mėgiami
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą atskirti stambesniais žiedynais ir apvirti pasūdytame vandenyje, bet nepervirti. Tuomet dar pasmulkinus sudėti į dubenėlius.
Dubenyje išplakti kiaušinius, suberti tarkuotą sūrį, pagardinti prieskoniais, druska ir pipirais. Šią masę supilti į dubenėlius ant žiedinių kopūstų.
Šauti 15-20 minutėms į 180°C temp. įkaitintą orkaitę. Galima jį tiekti kaip garnyrą arba kaip vegetarišką patiekalą. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...