
Gelteklių apkepas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
300 gramų | graikiniai riešutai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pasūdytame vandenyje išvirtos gelteklės supjaustomos 1,5 cm ilgio gabaliukais. Supjaustyti grybai pasūdomi ir ištroškinami truputyje sviesto. Keptuvas ištepamas riebalais ir pabarstomas džiūvėsėliais. Į jį sluoksniais sukrečiama gelteklės ir grybai. Užpilama pienu, apibarstoma džiūvėsėliais, apšlakstoma likusiu sviestu ir apie 20 min. kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas tame pačiame keptuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Cukinijų apkepas
-
Kopūstų pyragas
-
Mėsos apkepėlė
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Burokėlių lapkočių apkepas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Sūrio rutuliukai
-
Daržovių kugelis
-
Prancūziškas pyragas
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
Gelteklių apkepas su grybais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Graikiniai riešutai, švieži,
300 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
1 stiklinė - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išvirtos gelteklės supjaustomos 1,5 cm ilgio gabaliukais. Supjaustyti grybai pasūdomi ir ištroškinami truputyje sviesto. Keptuvas ištepamas riebalais ir pabarstomas džiūvėsėliais. Į jį sluoksniais sukrečiama gelteklės ir grybai. Užpilama pienu, apibarstoma džiūvėsėliais, apšlakstoma likusiu sviestu ir apie 20 min. kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas tame pačiame keptuve.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...