Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | cukinija |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai (didelis) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 5 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Kopūstų apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
-
Bulvių patiekalas
-
Burokėlių lapkočių apkepas
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Prancūziškas pyragas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Cukinijų tortas
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Vištienos apkepėlė
-
Kopūstų ir žirnelių apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Kepti brokoliai su omletu
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
