
Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
1 skiltelė | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Kopūstų apkepas
-
Midijos su špinatais
-
Ryžių pudingas
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Morkos su pievagrybiais
-
Suflė su žirneliais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Makaronai su daržovėmis
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Greitas bulvių apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...