
Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
1 skiltelė | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Apkepas su sūriu ir brokoliais
-
Omletas su paprika
-
Lietinių tortas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Špinatų apkepas su varške
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Vištienos užkepėlė
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Pikantiškas sūrio plokštainis
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Kopūstų tortas
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...