
Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
1 skiltelė | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Brokolių apkepas
-
Cukinijų plokštanis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Cukinijų apkepas
-
Prancūziškas pyragas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kukurūzų apkepas
-
Burokėlių apkepas
-
Morkos su pievagrybiais
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...