Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Kriaušienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 kilogramai | kriaušės |
| 3 kilogramai | cukrus |
| 10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Konservuotos paprikos
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Braškinė uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuoti burokėliai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Braškių kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Konservuoti grybai
-
Vyšnių uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Juodųjų serbentų drebučiai
Kriaušienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
