2 kilogramai | kriaušės |
3 kilogramai | cukrus |
10 vienetų | gvazdikėliai |
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų tyrė
- Konservuotos paprikos
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Konservuoti aguročiai
- Marinuotos vyšnios
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Aviečių marmeladas
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Slyvų - aronijų kompotas
- Konservuota agurkų mišrainė
- Braškinė uogienė
- Obuolienė
- Svarainių kompotas
- Obuolių sultys
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Mišrainė su ryžiais
- Ievos uogienė
Kriaušienė
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau