Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Kriaušienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | kriaušės |
3 kilogramai | cukrus |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Marinuoti grybai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolienė
-
Konservuoti kopūstai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Gudobelių uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Apelsininė cukinija
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Mišrainė su ryžiais
-
Kiauliena drebučiuose
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Padažas "Uncle Ben's"
Kriaušienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...