Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!
Slyvų ir moliūgų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 700 gramų | cukrus |
| 1 kilogramas | moliūgai |
| 500 gramų | slyvos |
| 2 valgomieji šaukštai | romas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti baravykai
-
Konservuotos paprikos
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Mėlynių kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Mišrainė su ryžiais
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Juodų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Erškėtrožių uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Obuolių sultys
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
Slyvų ir moliūgų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
700 gramų -
Moliūgai,
1 kilogramas -
Slyvos,
500 gramų -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
armanda
2015-07-24 16:36
šūdinas skonis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
