Žuvies paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vynas (baltas) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spageti su alyvuogėmis
- Rūkytas Karpis
- Lašišos suktiniai
- Greiti lašišos kepsneliai
- Šamažuvės filė
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Kalmarų žiedai tešloje
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lašiša su krapų padažu
- Kepta menkė majonezo padaže
- Silkė su morkomis
- Šutintas upėtakis
- Skani zuvytė
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Kepta žuvis su daržovėmis
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Suktinukai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Jūros gėrybių šašlykas
Žuvies paplotėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas - Sojos padažas
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Salotos
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...