400 gramų | mėsa (jautiena arba kiauliena) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai ((bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su grybais
- Su daržovėmis troškinta vištiena
- Soti čili sriuba - troškinys
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Vištienos krūtinėlė
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Troškinta vištiena
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Nuostabioji paelija
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškintas lynas
- Miglės guliašas
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Šutintas karosas
- Virtas sterkas
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
Skanus troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautiena arba kiauliena,
400 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, (bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.