Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti kotletai su moliūgais
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Įdaryti piepagrybiai
- Veršienos pjausniai
- Naminiai hamburgeriai
- Vasaros šašlykas
- Ugniniai šonkauliukai
- Triušienos šašlykas
- Indiškai kepta kiauliena
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Bifšteksas ant grotelių
- Apkepas „La Graikija“
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Kiaulienos troškinys
- Purienos
- Bokšteliai iš mėsos
- Avienos šonkauliukai
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...