Saida margoje tešloje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | saida |
150 mililitrų | mineralinis vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
2.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
3.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Folijoje kepta žuvis
- Keptos plekšnės
- Papuošta kepta lydeka
- Žuvies maltiniai
- Lašišos užkandėlė
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Menkė su krienais ir grietine
- Karosai grietinėje
- Pica su lašiša
- Kepta menkė su bulvėmis
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Saida margoje tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Saida,
600 gramų -
Mineralinis vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...