1 stiklinė | pupelės |
350 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos (vid. dydžio) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čenachai "Be pastangų"
- Vištienos troškinys
- Aštrios vištų kepenėlės
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Troškinta triušiena
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Maltiniai su grybų padažu
- Troškinta aviena
- Aštrus troškinys
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Guliašas
- Paelja
- Kopūstų troškinys su faršu
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Troškintas triušis
- Kiškiena bulgariškai
Pupelių ir mėsos troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pupelės,
1 stiklinė -
Kiauliena, kumpis,
350 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos, vid. dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Komentarai (2)
-
lvilija
2017-06-30 08:50
aciu uz recepta buvo skanu