Plekšnė su špinatais ir feta
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo plekšnė (be odos)
4 skiltelės česnakas
šiek tiek alyvuogių aliejaus
0.5 stiklinės grybai (smulkinti, švieži)
4 stiklinės špinatai (lapeliai)
30 gramų sūris (sutrintas, feta)
2 vienetai pomidorai (slyviniai)
šiek tiek prieskoniai (Itališkas mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.

Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.

Populiariausi receptai šią savaitę

Plekšnė su špinatais ir feta

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Orkaitė įkaitinima iki 230-250C. Kepimo indas patepamas aliejum ir į jį sudedama padruskinta ir papipirinta žuvis. Kepama, kol žuvis bus biri.

Atskirai didelėj keptuvėj karštam aliejuje apkepinamas (~15 sek) česnakas, įdedami susmulkinti grybai ir kepinama kol grybai suminkštės. Užbarstoma prieskoniais. Beriami ir maišant kepinami špinatai.
Iškepusi žuvis dedama į lėkštę, užpilama grybų-špinatų padažu ant viršaus užberiamas sūris ir uždedama pagal pageidavimą smulkintų pomidorų. SKANAUS.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų