1 arbatinis šaukštelis | spanguolės (džemas) |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 vienetai | kiauliena (kumpis, gabalėliais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
šiek tiek | žalumynų ((įvairūs)) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Kotletukai
- Kepti inkstai
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Strėvos suktinis kitaip
- Steikai
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Ant iešmo kepta aviena
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Apkepas „La Graikija“
- Troškinta veršiena
- Keptų kepenų gaminimas
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Mėsos troškinys laivelyje
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Dešrelių pynė
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės, džemas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, kumpis, gabalėliais,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kiaulienos
- Žalumynai, (įvairūs)
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.