Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis spanguolės (džemas)
2 vienetai obuoliai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
4 vienetai kiauliena (kumpis, gabalėliais)
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai (kiaulienos)
šiek tiek žalumynų ((įvairūs))
1 valgomasis šaukštas cukrus
4 valgomieji šaukštai raudonas vynas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų