Perlinių kruopų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
250 gramų | pupelės |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | dešra |
2.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su paprika
- Įdaryti pievagrybiai
- Bulvių plokštainis su grybais
- Džiovintų vaisių plokštainis
- Kiaušinių apkepėlė
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Pievagrybių apkepas
- Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
- Lašišos apkepas
- Kepta lašiša
- Turkiška pica
- Kulebekas
- Avižinės košės apkepas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Lašišos apkepas su špinatais
- Super kiaušinienė
- Ryžių apkepas su daržovėmis
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Ryžių apkepas su obuoliais
- Silkės apkepas
Perlinių kruopų apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2.5 valgomojo šaukšto -
Pupelės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Dešra,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...