Kiaušinius, pieną, druską, cukrų, sviestą ir miltus išplakti.
Kepimo skardą ištepti aliejumi ir supilti plakinį.
Kepti 200-220°C orkaitėje 25-30 minučių.
Blyną susukti ir patiekti su uogiene ar kitu mėgstamiausiu padažu.
Orkaitėje keptas blynas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (ištirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
600 mililitrų | pienas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Paliepsniai
- Lietiniai su silkės įdaru
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Blyneliai su mėsa
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su obuolais
- Alaus lietiniai
- Blyneliai su įdaru
- Ruginiai blynai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Alaus lietiniai
- Saldūs blynai
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Varškės blyneliai
- Blynų tortas mažiesiems
Orkaitėje keptas blynas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas, ištirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
600 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius, pieną, druską, cukrų, sviestą ir miltus išplakti.
Kepimo skardą ištepti aliejumi ir supilti plakinį.
Kepti 200-220°C orkaitėje 25-30 minučių.
Blyną susukti ir patiekti su uogiene ar kitu mėgstamiausiu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...