Alaus lietiniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
375 mililitrai pienas
125 mililitrai alaus (šviesus, nefiltruotas)
3 vienetai kiaušiniai
0.3 arbatinio šaukštelio druska
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
2 valgomieji šaukštai sviestas
0.5 vieneto svogūnai (keptuvei patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Alaus lietiniai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (3)


  • anonimas 2015-01-24 13:36

    Labai skanu!


Daugiau receptų