175 gramai | sviestas | |
300 gramų | miltai | |
100 gramų | cukrus | |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) | |
100 gramų | cukrus | |
50 | razinos | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas | |
100 gramų | migdolai (skaldyti (aš naudojau žemės riešutus)) | |
Įdarui: | ||
1.5 kilogramo | obuoliai | |
Glajui: | ||
100 gramų | cukraus pudra | |
0.5 vieneto | citrinų sultys ((gautos iš pusės citrinos)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kakavinis varškės pyragas
- Imbierinis namelis
- Sausainių pyragas vaikams
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Šokoladinis tortas
- Gražusis obuolių pyragas
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- La Chocolate Brownie II
- Cukinijų pyragas
- Obuolių apkepas
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Rabarbarų pyragas
- Šokoladinis vyniotinis
- Morkų pyragas puodelyje
- Drėgnas šokoladinis pyragas
- Margas keksas
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Marmurinis keksas
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
175 gramai -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų -
Razinos,
50 -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Migdolai, skaldyti (aš naudojau žemės riešutus),
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Obuoliai,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
100 gramų -
Citrinų sultys, (gautos iš pusės citrinos),
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš sviesto, miltų, cukraus ir trynio išminkyti tešlą bei padaryti rutulį. Jį suvynioti į plėvelę ir padėti valandai į šaldytuvą.
Obuolius nulupti ir supjaustyti gabaliukais.Į keptuvę dėti sviestą,cukrų,riešutus ir razinas,viską pakepinti ir supilti ant obuolių,išmaišyti. Suberti cinamoną.
Tešlą padalinti į 2 nelygias dalis,didžiają dalį iškočioti ir ja iškloti kepimo formos dugną ir kraštus,supilti obuolius.Iškočioti likusią tešlą ir ja uždengti pyrago viršų.
Kepti 175°C temp. orkaitėje apie 50 min.