Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena (filė) |
250 gramų | pomidorai |
250 gramų | pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta marinuota veršiena
- Stirnienos troškinys
- Mėsos troškinys su kava
- Rūgštus kabesas
- Troškinti agurkai su įdaru
- Vištiena su grybais
- Guliašas
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kotletų troškinys
- Vištiena su daržovemis
- Troškinta jautiena su paprika
- Kalakutienos guliašas
- Baltasis čili troškinys
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Troškinti kiaulių inkstai
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Aluje troškinta višta
- Jautienos troškinys
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...