Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinų sultimis, sugrūstu česnaku ir druska.
Išdarinėtas žuvis įtriname marinatu. Palaikome apie 1-2 valandas ir kepame ant griliaus.
Žuvį patiekiame su padažu.
Padažo gaminimas: į jogurtą (be priedų) įmaišome actą, sugrūstus česnakus, sutrintas mėtas ir prieskonius.
Skanaus!
Marinuota žuvis su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska (marinatui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (padažui) |
1 sauja | mėta (padažui) |
4 vienetai | žuvis |
200 mililitrų | jogurtas (padažui) |
1 valgomasis šaukštas | acto (padažui) |
2 skiltelės | česnakas (marinatui) |
4 skiltelės | česnakas (marinatui) |
šiek tiek | druska (marinatui) |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus (marinatui) |
100 mililitrų | citrinų sultys (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Kepta menkė su bulvėmis
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Karališkas Grill otas
- Folijoje kepta žuvis
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Keptos midijos su sūriu
- Žuvis tešloje
- Žuvis su persikais
- Žuvies ir pupelių blynai
- Tuno blyneliai
- Skumbrė su citrina
- Menkė su apelsinais
- Lašišos troškinys
- Keptos plekšnės
- Kepta plekšnė padaže
- Saida margoje tešloje
- Skumbrė mikrobanginėje
- Pyragas su lašišos įdaru
- Įdaryta lazanija
Marinuota žuvis su padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska, marinatui
- Juodieji pipirai, padažui
-
Mėta, padažui,
1 sauja -
Žuvis,
4 vienetai -
Jogurtas, padažui,
200 mililitrų -
Actas, padažui,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, marinatui,
2 skiltelės -
Česnakas, marinatui,
4 skiltelės - Druska, marinatui
-
Alyvuogių aliejus, marinatui,
100 mililitrų -
Citrinų sultys, marinatui,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinų sultimis, sugrūstu česnaku ir druska.
Išdarinėtas žuvis įtriname marinatu. Palaikome apie 1-2 valandas ir kepame ant griliaus.
Žuvį patiekiame su padažu.
Padažo gaminimas: į jogurtą (be priedų) įmaišome actą, sugrūstus česnakus, sutrintas mėtas ir prieskonius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...