250 gramų | mėsa |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | majonezas |
šiek tiek | petražolės (papuošimui) |
1 vienetas | morkos |
70 gramų | duona |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 skiltelė | česnakas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Karbonadas „Skanumas“
- "Ponios cepelinai"
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kotletai lenkiškai
- Kepti kotletai su moliūgais
- Šašlykai gurmanams
- Įdarytas faršo zuikis
- Sprandinė kopūsto lape
- Malta mėsa tešloje
- Kepsniai su sūriu
- Balandėliai pagal Viką
- Šveicariška veršiena
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Šašlykiukai storuliukams
- Avienos muštiniai
- Kiaulienos šašlykas
- Jautienos kotletai
Maltinukai su sūriu
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
250 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Majonezas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės, papuošimui
-
Morkos,
1 vienetas -
Duona,
70 gramų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Galima įmaišyti ir smulkintų žalymynų. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)