2 valgomieji šaukštai | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | aguročio |
2 valgomieji šaukštai | druska |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Vytintos stintos
- Užtepėlė su tunu
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Vėrinukai su kumpiu
- Virtas vyniotinis
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Velykinis užkandis
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Šokoladinės braškės
- Šokoladinės vynuogės
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Silkė su morkomis
Lašišos ir agurko užkandis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.