Dubenyje sumaišome varškės sūrį, maltas krabų lazdeles, grietinę ir česnakinę druską. Iš masės formuojame rutuliukus ir apvoliojame juos sumaltuose graikiškuose riešutuose.
"Gniūžtes" išdėliojame ant lėkštės, susmaigstome dantų krapštukais. Atskirai indelyje galime patiekti kečupo ir krienų padažą.
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
225 gramai | grietinė |
225 gramai | varškės sūris (minkštas) |
270 gramų | krabų lazdelės (maltos) |
šiek tiek | druska (česnakinė) |
100 gramų | graikiniai riešutai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Silkės užkandelė
- Vištienos tortas
- Karališkos krevetės paprastai
- Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
- Olandiška silkė
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Kamuoliukai su slyvomis
- Silkė su daržovėmis
- Silkė su saulėgražomis
- Įdaryti agurkai
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Silkė su daržovėmis
- Lašišos bokšteliai
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Kaimiška rūkyta dešra
- Gaspadoriaus užkanda
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Sočioji užkandėlė su silke
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
225 gramai -
Varškės sūris, minkštas,
225 gramai -
Krabų lazdelės, maltos,
270 gramų - Druska, česnakinė
-
Graikiniai riešutai, malti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišome varškės sūrį, maltas krabų lazdeles, grietinę ir česnakinę druską. Iš masės formuojame rutuliukus ir apvoliojame juos sumaltuose graikiškuose riešutuose.
"Gniūžtes" išdėliojame ant lėkštės, susmaigstome dantų krapštukais. Atskirai indelyje galime patiekti kečupo ir krienų padažą.
Reklama:
Komentarai (2)
-
I am a beautiful person who was in my
2015-03-25 20:48
I am a beautiful person who was in the morning and I will be in the
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...