
Triušienos kepenėlių keksiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
5 vienetai | petražolės (šakelės) |
2 skiltelės | česnakas |
250 gramų | kepenėlės (triušienos) |
4 valgomieji šaukštai | ryžiai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | paprika (raudona, maltta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kepenėles išplaukite, sumalkite mėsmale kartu su česnaku. Į maltas kepenėles įmuškite kiaušinį, sudėkite virtus ryžius, paprikos miltelius, aliejų, pipirą ir labai smulkiai supjaustytas petražoles. Kepkite apie 180-200 °C temp. apie 25-30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti agurkai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Šventinis kelmas
-
Sūri širdelė
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Užtepėlė su krabais
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Žuvies tortas
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Krekerių užkandėlė
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Skaniausia lešių užtepėlė
Triušienos kepenėlių keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelės,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kepenėlės, triušienos,
250 gramų -
Ryžiai, virti,
4 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudona, maltta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėles išplaukite, sumalkite mėsmale kartu su česnaku. Į maltas kepenėles įmuškite kiaušinį, sudėkite virtus ryžius, paprikos miltelius, aliejų, pipirą ir labai smulkiai supjaustytas petražoles. Kepkite apie 180-200 °C temp. apie 25-30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...