
Šventinis lavašo vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | lavašas |
2 vienetai | krabų lazdelės (vidutinė pakuotė) |
šiek tiek | majonezas |
6 vienetai | kiaušiniai (virti) |
3 skiltelės | česnakas (trinti) |
8 vienetai | migdolai (skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską sumaišykite su majonezu. Storu sluoksniu padengti lavaša, susukti vyniotinį ir apvynioti maistine plėvele. Padėti valandėlei į šaldytuvą.
2.
Patiekti supjaustytą su žalumynais. Vietomis į vyniotinį galite įsmeigti pusiau perpjautų migdolų (jei dėsite juos į masę su krabais gali dailiai neatsipjauti, tad geriau pagražinti patiekiant).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Lašišos bokšteliai
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkės su citrina
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Vištienos tortas
-
Žiemos skanumynas
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Avokadai su krevetėmis
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Rūkyti lašiniai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Kumpio suktinukai
-
Šokoladinės braškės
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Vištienos sandvičiai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Šventinis lavašo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Lavašas,
1 vienetas -
Krabų lazdelės, vidutinė pakuotė,
2 vienetai - Majonezas
-
Kiaušiniai, virti,
6 vienetai -
Česnakas, trinti,
3 skiltelės -
Migdolai, skrudinti,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską sumaišykite su majonezu. Storu sluoksniu padengti lavaša, susukti vyniotinį ir apvynioti maistine plėvele. Padėti valandėlei į šaldytuvą.
Patiekti supjaustytą su žalumynais. Vietomis į vyniotinį galite įsmeigti pusiau perpjautų migdolų (jei dėsite juos į masę su krabais gali dailiai neatsipjauti, tad geriau pagražinti patiekiant).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...