
Šventinis lavašo vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | lavašas |
2 vienetai | krabų lazdelės (vidutinė pakuotė) |
šiek tiek | majonezas |
6 vienetai | kiaušiniai (virti) |
3 skiltelės | česnakas (trinti) |
8 vienetai | migdolai (skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską sumaišykite su majonezu. Storu sluoksniu padengti lavaša, susukti vyniotinį ir apvynioti maistine plėvele. Padėti valandėlei į šaldytuvą.
2.
Patiekti supjaustytą su žalumynais. Vietomis į vyniotinį galite įsmeigti pusiau perpjautų migdolų (jei dėsite juos į masę su krabais gali dailiai neatsipjauti, tad geriau pagražinti patiekiant).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žvynabudės muštiniai
-
Avokadas su varške
-
Suši
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kiškienos paštetas
-
Pingviniukai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Skani užkandėlė
-
Silkių bokšteliai
-
Krekerių užkandėlė
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Kepenelių vyniotinis
-
Braškės šokolade
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
Šventinis lavašo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Lavašas,
1 vienetas -
Krabų lazdelės, vidutinė pakuotė,
2 vienetai - Majonezas
-
Kiaušiniai, virti,
6 vienetai -
Česnakas, trinti,
3 skiltelės -
Migdolai, skrudinti,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską sumaišykite su majonezu. Storu sluoksniu padengti lavaša, susukti vyniotinį ir apvynioti maistine plėvele. Padėti valandėlei į šaldytuvą.
Patiekti supjaustytą su žalumynais. Vietomis į vyniotinį galite įsmeigti pusiau perpjautų migdolų (jei dėsite juos į masę su krabais gali dailiai neatsipjauti, tad geriau pagražinti patiekiant).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...