| 5 valgomieji šaukštai | druska |
| 200 gramų | stinta |
Stintų ikrai labai skanūs, jei jas džiovinote ilgiau, būtinai paragaukite ikrų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti agurkėliai
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Įdaryti avokadai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Piciukai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sūrių užkandelė
-
Šokoladinės braškės
Vytintos stintos
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
5 valgomieji šaukštai -
Stinta,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežią stintą nuplaukite, bet neišdarinėkite. Dėkite į indą ir negailėdami druskos sluoksniuokite. Sluoksnis druskos, sluoksnis stintų. Indą uždenkite, palaikykite 5 val. Po to stintas nuplaukite ir sukabinkite per akį ant siūlo. Džiovinkite 4-7 dienas ir valgykite. Džiovinti žiemą galima prie radijatoriaus, o vasarą žuvis geriausia pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje, kur nors ant skersvėjo. Jei džiovinate balkone - būtinai žuvis uždenkite marle, kad musės negalėtų pridėti kiaušinių. Džiovinkite ne ant saulės.
Stintų ikrai labai skanūs, jei jas džiovinote ilgiau, būtinai paragaukite ikrų.
Komentarai (7)
-
jaunislow'as
2010-02-17 16:44
As jau bandau :) tik manau kad druskos reikia zymiai daugiau ir stintas laikyti druskoje reikia siek tiek ilgiau pvz 4 paras ir uzslegtas!
-
diana
2010-01-25 12:24
super receptelis,greit isbandysiu,aciu
