Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė | |
| 100 gramų | sūris („Parmeggiano reggiano“) | |
| Padažui: | ||
| 100 | pomidorai (džiovinti, aliejuje) | |
| 50 gramų | vorčesterio padažas | |
| 100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
| 3 gramai | ciberžolė | |
| 10 gramų | krapai | |
| šiek tiek | druska | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės vynuogės
-
Krekerių užkandėlė
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Užkanda "Braškės"
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Velykinis užkandis
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Šaltiena su vištiena
-
Įdarytas pomidoras
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Vištienos sandvičiai
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Mini sumuštinukai
-
Silkės ruletai
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
400 gramų -
Sūris, „Parmeggiano reggiano“,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorai, džiovinti, aliejuje,
100 -
Vorčesterio padažas,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų -
Ciberžolė,
3 gramai -
Krapai,
10 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
