
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė | |
100 gramų | sūris („Parmeggiano reggiano“) | |
Padažui: | ||
100 | pomidorai (džiovinti, aliejuje) | |
50 gramų | vorčesterio padažas | |
100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
3 gramai | ciberžolė | |
10 gramų | krapai | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai užraugti agurkai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Užkandis su unguriu
-
Dešriukai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Sūrio lazdelės
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Silkės užtepėlė
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Kepenelių vyniotinis
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
400 gramų -
Sūris, „Parmeggiano reggiano“,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorai, džiovinti, aliejuje,
100 -
Vorčesterio padažas,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų -
Ciberžolė,
3 gramai -
Krapai,
10 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...